Reparatie aanmelden

Bevestig Reparatie
Maak afspraak
Bevestig gegevens
Acer

Acer Reparatie

Jouw Acer is krachtig en betrouwbaar. Voor werk en voor thuis. Dan is het vervelend als er iets mis mee gaat. Gelukkig staan wij op die momenten voor je klaar.

Kies reparatie

Kies je device

Zoeken
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Acer laptop

Acer tablet

Acer telefoon

Reparaties bij Repairlab

Repairlab is een erkende Apple partner voor reparaties die zowel binnen als buiten de garantie vallen. Het kwaliteitskeurmerk van Apple nemen we mee in ons hele proces. Samsung, Huawei, Windows, en alle andere apparaten houden tegen dezelfde hoge standaard. Onze gecertificeerde medewerkers zijn getraind door Apple en werken uitsluitend met originele onderdelen. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit reparaties.


Wanneer je je apparaat online aanmeldt, ontvang je direct een bevestiging via de mail. Wanneer wij alle informatie ontvangen hebben dan helpen we je graag om je apparaat zo snel mogelijk bij ons te krijgen. Kom 'm brengen, vraag een verzendpakket aan, of maak gebruik van onze ophaalservice. Wij regelen de rest.


Als je bij Repairlab binnenkomt, ontvangen we je hartelijk aan de balie. We geven direct een indicatie van het type reparatie dat nodig is en de bijbehorende kosten. Wanneer er een Apple garantie of serviceprogramma van toepassing is om je reparatiekosten te dekken zullen we dit direct vermelden. Terwijl je wacht, repareren wij dan je apparaat. Indien het onderzoek langer duurt, dan krijg je van ons een leentoestel mee. Zo zorgen we dat je altijd bereikbaar blijft.

Verstuur aanvraag

Verzend Bericht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Repairlab scoort gemiddeld een 4.4 / 5

Gebaseerd op 252 klanten reviews

Bellen.
Appen.
Streamen.
Gamen.
Browsen.
Swipen.
Selfies maken.

Verbonden zijn is belangrijker dan ooit.

Iedereen begrijpt hoe belangrijk het is om connected te blijven. Zeker nu. Facetime met je familie. Zoom met je collega's. Toch realiseer je het pas wanneer het misgaat. Daarom helpen wij je om altijd verbonden te blijven.

Meer over ons
Offerte

Weet direct waar je aan toe bent

Ontvang direct een prijsindicatie of offerte bij je aanmelding. Dus geen vervelende verrassingen achteraf.

Snelheid

Echt super snel gerepareerd

Onze technici weten wat ze doen. Dankzij hun kennis en ervaring garanderen wij super snelle service.

Beoordeling

Door Apple bekroond

Wij zijn bekroond tot Apple Authorized Service Provider. Onze service scoort uitzonderlijk hoog op alle Apple maatstaven.