Over Ons

Een toegewijd topteam. Dat is de drijvende kracht achter Repairlab. Onze mensen zijn stuk voor stuk Apple gecertificeerde medewerkers die ‘s ochtends fluitend opstaan om jou zo goed en snel mogelijk te ontzorgen. We werken uitsluitend met originele onderdelen en staat altijd garant voor een uitstekende service.

Meld je device aan
Overview image of MacBook Pro, iPhone X and iPad

Wachten was nog nooit zo leuk

Wachten. Daar zit eigenlijk nooit iemand op te… wachten. Maar als je jouw iPhone, iPad of macBook binnen no-time weer mee naar huis kan nemen dan is het toch wel wat waard, nietwaar? Daarom doen we er bij Repairlab alles aan om wachten zo prettig mogelijk te maken. Neem plaats in onze wachtkamer met een uitmuntende kop koffie. Pak één van onze vele actuele kranten en magazines en geniet even van je ‘offline’ momentje.

iPhone X AirPods Apple Watch

Geen verassingen achteraf

Bij Repairlab word je altijd vriendelijk onthaald door één van onze medewerkers. We nemen de schade aan je apparaat op en geven je doorgaans direct een indicatie van het probleem en de kosten die aan de reparatie verbonden zijn. Je weet dus direct waar je aan toe bent. Geen onaangename verrassingen achteraf! En zou je onverhoopt je apparaat achter moeten laten voor verder onderzoek, dan krijg je van ons een leentoestel mee.

Ook over onze logistiek is nagedacht

Onze logistiek is een geoliede machine. Onze hele organisatie is ingericht om de reparatie van jouw apparaat zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je kunt je defecte apparaat naar ons opsturen, maar uiteraard kun je ook nog altijd gewoon bij ons binnen komen lopen. En ben je een zakelijke klant, dan komen we ze zelfs halen en brengen. Dat is de service van Repairlab.

Collection of Apple iPhone X, Macbook, iPad and iWatch

Vragen? Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Offerte aanvragen

Bevestig Reparatie
Maak afspraak
Bevestig gegevens
Met de feestdagen in het vooruitzicht willen we u laten weten dat we even een korte pauze nemen.

Vanaf 23 december 2023 tot en met 1 januari 2024 zijn we gesloten. We staan weer voor u klaar op 2 januari 2024.

We wensen u alvast fijne feestdagen!