Repairlab.
Jouw vaste partner op het gebied van reparaties.

Als moderne professional wil je altijd bereikbaar zijn voor je klanten en partners. Het hoort bij je business. Defecte apparaten halen je echter uit je workflow. Daarom bieden we je als zakelijke klant een doorlopende service waar je op kunt bouwen. Zodat je altijd online blijft.
Bekijk de voordelen

Repairlab zakelijk. Keep your business cool.

Snel. Ultrasnel. Dezelfde dag nog.

Bij Repairlab ben je geen tijd kwijt aan kapotte apparaten. We repareren ultrasnel. Het is ook niet nodig om de defecte apparaten langs te komen brengen. We bieden verschillende opties. Je kan onze ophaalservice inschakelen, of de apparaten naar ons opsturen. Wat je ook kiest, wij zorgen dat je apparaat zo snel mogelijk weer terug is. Bovendien bieden we leentoestellen aan om het gemis van het defecte apparaat op te vangen.

Grote aantallen. Scherpe tarieven.

Het risico op defecte apparaten wordt groter naar mate ze meer gebruikt worden. Wij begrijpen dat. Daarom bieden we scherpe tarieven aan voor bedrijven en organisaties. Een zakelijk partnership met Repairlab draagt bij aan je productiviteit én je portemonnee.

Altijd een expert beschikbaar

Iedereen die een organisatie runt weet het. Kapotte apparaten kunnen veel gedoe veroorzaken. Niet als het aan ons ligt. Bij ons krijg je een persoonlijke accountmanager wiens doel het is om al jouw gedoe te verwijderen. De accountmanager zal alle reparaties begeleiden. Zo kun jij je focussen op je business.

Vertrouwelijke gegevens zijn veilig

Je apparaten zijn in veilige handen bij ons. Net zoals al je data. Als Apple Premium Service Provider volgen we alle strikte Apple procedures met betrekking tot persoonlijk en zakelijke gegevens. Zowel vóór, tijdens, als na de reparatie. Lees meer over onze privacy strategy op deze pagina.

Op rekening betalen. Makkelijk. Efficient.

Plan de betaling zoals je zelf wilt. Wij bieden de mogelijkheid om op rekening te betalen. Zodat je zelf het optimale moment kan kiezen om de betaling in je betalingsflow op te nemen. We zijn hier om jouw leven makkelijker te maken.

Meer informatie ontvangen? Laat ons u terugbellen.

Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Apple Premium Service Provider


Repairlab is Apple Authorized Service Provider.

Wij zijn officieel door Apple bekroond tot Apple Authorized Service Provider. Dit is een exclusief keurmerk. Het betekent dat onze gecertificeerde medewerkers getraind zijn door Apple en dat Apple ons direct van originele onderdelen voorziet. Hierdoor kunnen we altijd reparaties van Apple-niveau garanderen.

Offerte aanvragen

Bevestig Reparatie
Maak afspraak
Bevestig gegevens
Met de feestdagen in het vooruitzicht willen we u laten weten dat we even een korte pauze nemen.

Vanaf 23 december 2023 tot en met 1 januari 2024 zijn we gesloten. We staan weer voor u klaar op 2 januari 2024.

We wensen u alvast fijne feestdagen!