Ophaalservice

Laat je liever je toestel op locatie ophalen? Geen probleem. We hebben een ophaalservice in en rondom de omgeving Eindhoven. Wij halen uw toestel op en brengen deze gerepareerd retour. Voor iPhones vaak dezelfde dag, voor Macbooks of iMacs is de doorlooptijd 3 tot 5 werkdagen.

Plaats Ophaalverzoek
Overview image of MacBook Pro, iPhone X and iPad

Waar komen we langs?

In de regio Eindhoven en Veldhoven halen we in verband met het Coronavirus tijdelijk kosteloos je apparaat thuis op. Weet je niet zeker of je adres in de regio Eindhoven valt of wil je ergens anders je toestel op laten halen? Neem dan even contact met ons op.

Repairlab Ophaalservice

Hoe werkt het?

Heb je de ophaalopdracht vandaag voor 15:00 ingevuld? Dan word je toestel dezelfde dag opgehaald. Telefoons krijg je vaak dezelfde dag terug afhankelijk van het probleem, voor Macbooks of iMacs is de doorlooptijd 3 tot 5 werkdagen. Je kunt de service plannen in 3 tijdvakken:

09:00 — 12:00
12:00 — 15:00
15:00 — 18:00

We proberen je dan in te plannen in het tijdvak dat je zelf hebt gekozen. Onze medewerkers zullen na je aanmelding contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen. Voor spoedgevallen kan er altijd even gebeld worden om een aparte afspraak in te plannen.

Alles geregeld, ook logistiek.

Nadat de reparatie is voltooid, krijg je een link van ons toegestuurd waar je de betaling kunt voldoen. Je krijgt altijd wel eerst een prijsopgave voordat we iets repareren. Als de betaling is voldaan nemen we contact met je op om het terugsturen van je toestel in te plannen. Wil je een reparatie laten aanmelden? Scroll naar beneden en vul je gegevens in.

Repairlab Terugbreng Service

Ophaalservice

Vul hieronder je gegevens in voor een ophaal opdracht. Na je aanmelding nemen we contact met je op om beschikbaarheid en details te bespreken voordat we je toestel komen ophalen.

Verstuur Aanvraag

Let op: Wij zullen altijd eerst uw aanvraag telefonisch of per mail bevestigen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Offerte aanvragen

Bevestig Reparatie
Maak afspraak
Bevestig gegevens
Met de feestdagen in het vooruitzicht willen we u laten weten dat we even een korte pauze nemen.

Vanaf 23 december 2023 tot en met 1 januari 2024 zijn we gesloten. We staan weer voor u klaar op 2 januari 2024.

We wensen u alvast fijne feestdagen!