Wat is Repairlab?

Als er iets mis is met je auto ga je naar de garage. Met je smartphone of tablet ga je naar Repairlab. Repairlab is een Authorized Apple Service Provider, dus een direct partner van Apple. Of het nu gaat om een iPhone X reparatie, iPhone 11 reparatie, iMac reparatie of een AirPod reparatie, bij Repairlab kun je voor al je apparaten terecht. Ook voor andere apparaten en merken zoals Samsungs, laptops of computers ben je bij Repairlab aan het juiste adres.

Niet alleen voor een kapot iPhone scherm kun je terecht, Repairlab helpt je bij al je vragen. Zo kunnen we je adviseren hoe je jouw iPhone optimaal kunt gebruiken in een zakelijke omgeving en kunnen we je helpen je productiviteit te vergroten door bijvoorbeeld je e-mail en agenda op elkaar af te stemmen. Natuurlijk kun je ook bij Repairlab terecht voor accessoires en producten die je apparaten helpen te beschermen tegen beschadigingen.

Bij Repairlab geen borstklopperij. Eerder Brabantse nuchterheid. Met een toegewijd team werken we er dagelijks aan om klanten zo goed en snel mogelijk te ontzorgen. Kan niet bestaat niet. Veel van onze klanten kunnen we direct helpen. Echter, niet voor ieder probleem is een standaard oplossing voor handen. Dit dwingt ons om te blijven leren en vooruit te kijken naar wat de markt doet. We verkopen simpelweg nooit nee aan onze klanten.