Particulier Zakelijk

Vragen, bel direct: 040 2870700

items total € 0,00
Accessoires voor Smartphones, macbooks en tablets

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen in Eindhoven

Problemen met je iPhone? Je kunt nu je iPhone scherm laten vervangen in Eindhoven of Helmond bij Repairlab. Onze specialisten kunnen – naast deze veelvoorkomende reparatie – ook andere mogelijke problemen met je iPhone oplossen. Op onze website kun je heel gemakkelijk bekijken welke reparaties we kunnen uitvoeren en wat de kosten hier van zijn. Klik simpelweg op het merk, vervolgens op type. Op de overzichtspagina die je te zien krijgt kun je alle informatie vinden!

iPhone defect

Over de iPhone

Net zoals alle Apple producten is ook de iPhone een sterk device. Ook het scherm van de iPhone is van hoge kwaliteit. Helaas krijgen veel iPhone gebruikers er toch een keer mee te maken: een kapot scherm. Hoewel de iPhone best tegen een stootje kan hoeft deze maar één keer goed te vallen en het glas breekt. Gelukkig is probleem prima op te lossen. Wij raden je aan om niet zelf aan de slag te gaan met je telefoon, maar naar een professional te gaan. Twijfel je of je dit wel kan, dan loop je de kans om meer te beschadigen dan al het geval was. Je kunt je iPhone scherm beter laten repareren door Repairlab in Eindhoven of Helmond.

iPhone stuk? Kom naar Repairlab

Waarom je iPhone laten repareren door Repairlab?

Wanneer je je iPhone scherm door Repairlab laat repareren weet je zeker dat je smartphone in handen van professionals is. De kapotte onderdelen worden vakkundig vervangen, en je telefoon zal er weer als nieuw uit zien. Daarbij kunnen onze medewerkers jouw probleem waarschijnlijk sneller verhelpen dan wanner je er zelf mee gaan knoeien. Kom langs in één van onze vestigingen en terwijl je een kop koffie drinkt wordt je iPhone gemaakt. Wij werken met een 30 minuten policy, wat voor jou betekent dat je telefoon gemaakt wordt terwijl je wacht: binnen een half uurtje klaar! Bovendien krijg je van ons 12 maanden garantie. Blijkt het gerepareerde onderdeel binnen 12 maanden weer kapot te gaan, dan lossen wij het kosteloos voor je op.

Soorten reparaties

Wist je dat je voor bijna alle reparaties aan je iPhone bij ons terecht kunt? Van scherm, speaker, accu, knoppen en speaker reparaties tot waterschade en software problemen. Jouw iPhone scherm snel laten repareren? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!